Lifestyle Estancia/Young 155cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Estancia/Young 155cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Estancia/Young 155cm dining tuinset 5-delig

999,00

Meer informatie

Estancia/Young dining tuinset 5-delige tuinset
Luxe en comfort: de Estancia dining in combinatie met deze Young polywood tuintafel met aluminium onderstel. De Estancia dining tuinstoel is uitgeroepen tot meest stijlvolle en comfortabele aluminium dining tuinstoel binnen de Tuimeubelshop collectie. Samen met de stijlvolle buitentafel een echte eyecatcher op het terras. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, Of neem online contact met ons op.
Het Estancia/Young dining tuinset 5-delige tuinset bestaat uit:
4x Lifestyle Estancia dining tuinstoel 1x Lifestyle Young dining tuintafel 155 cm
Eigenschappen Lifestyle Estancia dining tuinstoel
De Lifestyle Estancia dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De stoel voor in de tuin heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Estancia tuinstoel volledig weersbestendig. Bij de Estancia dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de buitenstoel makkelijk verschoven kan worden. De Estancia tuintafel is net als de Young tuintafel vrijwel onderhoudsvrij, en kan het gehele jaar buiten blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tuin eettafel voor buiten, is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter of dienblad te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Op het aluminiumpootstel van deze tuintafel is een mooie antracietkleur poedercoating aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tafel voor in de tuin. Deze poedercoating is ook gebruikt voor de Estancia dining tuinstoel.