Lifestyle Nice/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Nice/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Nice/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig

849,00

Meer informatie

Lifestyle Nice/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig
Een modern tuinset in jouw achtertuin? Dan is de Lifestyle Nice dining tuinstoel in combinatie met de Domani Venustas dining tuintafel 150 x 85 cm een aanrader. Samen met de Domani Venustas dining tuintafel vormt dit een eigentijdse en strakke tuinset met een natuurlijke look. Beide producten zijn onderhoudsvrij, dus er blijft meer tijd over om te genieten van de heerlijke zomer! De Lifestyle Nice/Venustas 150 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Nice/Venustas 150 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Nice dining tuinstoel
* 1 x Domani Venustas dining tuintafel 150 x 85 cm Eigenschappen Lifestyle Nice dining tuinstoel
De Lifestyle Nice dining tuinstoel bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel en heeft als grote voordeel dat deze stapelbaar is. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Aluminium is erg sterk, licht in gewicht en onderhoudsvrij. De kuip van de tuinstoel is gemaakt van een breed wicker, dit zorgt voor een erg prettig zitcomfort en een mooie landelijke robuuste uitstraling. De tuinstoelen worden geleverd met een zitkussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Domani Venustas dining tuintafel 150 x 85 cm
De Domani Venustas dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Dit maakt de Domani Venustas tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.