Lifestyle Parma/Pallazo 90cm dining tuinset 3-delig
Lifestyle Parma/Pallazo 90cm dining tuinset 3-delig

Lifestyle Parma/Pallazo 90cm dining tuinset 3-delig

799,00

Meer informatie

Lifestyle Parma/Pallazo 90 cm dining tuinset 3-delig
De Lifestyle Parma/Pallazo 90 cm dining tuinset 3-delig is een compacte en unieke tuinset met een heerlijk zitcomfort. De Parma tuinstoel heeft een strakke uitstraling en springt er helemaal uit op jouw balkon of terras. In combinatie met de Pallazo tuintafel is deze tuinset geschikt voor vele uren heerlijk genieten van het zomerweer of een heerlijk diner! Je kunt ook je eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op, of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
Het Lifestyle Parma/Pallazo 90 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:
2 x Lifestyle Parma dining tuinstoel antraciet 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Parma dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Parma dining is een van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn, evenals de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm, volledig van aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor in de tuin met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Aan de Pallazo dining tuintafel kunnen 2-4 Lifestyle Parma dining tuinstoelen geplaatst worden.