Lifestyle Parma/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Parma/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Parma/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig

929,00

Meer informatie

Lifestyle Parma/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig 
Een perfecte combinatie van strak design en optimaal zitcomfort: de Lifestyle Parma dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Ravenna dining tuintafel. Zowel de tuinstoel als de tuintafel zijn uitgevoerd met een aluminium pootstel, wat zorgt voor een perfecte match. Het tafelblad zorgt bovendien voor een warme en natuurlijke uitstraling. Om de stoelen eens goed te testen kun je altijd even binnenlopen in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Parma/Ravenna 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 4 x Lifestyle Parma dining tuinstoel wit 
* 1 x Lifestyle Ravenna dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Parma dining tuinstoel wit 
De Lifestyle Parma dining tuinstoel wit is één van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn volledig van aluminium, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro-textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro-textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. De meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma diningstoel heel comfortabel is. De Parma stoel kan het hele jaar buiten blijven staan. 
Eigenschappen Lifestyle Ravenna dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Ravenna tafel is gemaakt met een aluminium frame met een geharde glasplaat. Op de glasplaat zit een krasbestendige keramische laag. Het frame van de Ravenna tuintafel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Dat betekent dat er een duurzame en extra beschermende coating op de stoel is aangebracht. De Ravenna tuintafel is licht van gewicht, onderhoudsvrij en kan het hele jaar op het terras blijven staan.