Lifestyle Rome/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig
Lifestyle Rome/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig
1.395,00 1.059,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Rome/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig

1.059,00

-24%

Meer informatie

Lifestyle Rome/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig
Als je op zoek bent naar een modern tuinset met een picknickbank dan is de Rome/Forest 180 cm tuinset echt iets voor jou. De Lifestyle Rome dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Forest dining tuintafel en tuinbank een eigentijdse en stijlvolle tuinset. De Rome dining tuinstoelen zijn erg praktisch in gebruik, wat de tuinset bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. Wil je liever je eigen tuinset samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op of breng eens gezellig een bezoekje aan een megastore bij jou in de buurt.
De Lifestyle Rome/Forest 240 cm dining tuinset 4-delig bestaat uit:
2 x Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet stapelbaar
1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 90 cm
1 x Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm
Eigenschappen Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Rome dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel en van de Forest picknickbank en Forest tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Rome dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De Rome dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm
De Lifestyle Forest picknickbank is een bank met een polywood bovenplanken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien zijn de bovenplanken voorzien van een houtstructuur zodat je de look and feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de picknickbank is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest picknickbank is net als de Rome tuinstoel en Forest tuintafel geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picnkickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De Rome/Forest tuinset kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lifestyle Rome/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *