Lifestyle Salina/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

819,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig Geniet van het buitenleven met dit trendy tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Lifestyle Salina diningstoel is een nieuwkomer in ons aanbod en heeft een eigentijds en zeer toonaangevend ontwerp. Dit combineert uitstekend met de ronde Lifestyle Ancona diningtafel. Het is ook mogelijk om deze tafel of stoel te combineren met andere tuinmeubelen. Bekijk online de mogelijkheden of bezoek een megastore bij jou in de buurt om een eigen tuinmeubelset te creëren.
De Lifestyle Salina/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet De Salina eetstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, het pootstel is volledig van gepoedercoat aluminium. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. De tuinstoel is daarmee bijzonder weerbestendig. De stoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De diningstoel is bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de stoel is weer zitklaar! Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de Tuinmeubelshop collectie of wil je de Salina tuinstoel combineren met een andere tuintafel? Bekijk het online of neem contact met ons op. Wij geven je graag advies.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm De Ancona diningtafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de diningtafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De buitentafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protector gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Dat wordt vele zomers lang genieten van je tuinmeubelen set.