Lifestyle Salina/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Salina/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig

Lifestyle Salina/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig

839,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig Wil je ook zorgeloos genieten van het buitenleven? Dan is de Lifestyle Salina dining tuinstoel in combinatie met de Domani Mondello tuintafel 160 x 90 cm een absolute aanbeveling. Zowel de tuinstoel als de tuintafel zijn namelijk volledig onderhoudsvrij! Ook heeft de 6-persoons tuinset een moderne en stijlvolle uitstraling. Het open karakter van deze meubels geeft daarbij een ruimtelijk effect en geeft een uitstekende invulling aan je terras. Wil je meer informatie over deze praktische tuinset? Neem contact met ons op of kom langs in één van onze tuinmeubelwinkels. Wij helpen je graag verder!
De Lifestyle Salina/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1 x Domani Mondello dining tuintafel 210 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel De Lifestyle Salina dining tuinstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, het pootstel is volledig van gepoedercoat aluminium. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. De Lifestyle Salina tuinstoel is daarmee bijzonder weerbestendig. De tuinstoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina tuinstoel past qua kleur uitstekend bij de Domani Mondello tuintafel 160×90 cm. De Salina dining tuinstoel is bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 210 x 90 cm De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas, en uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit is een hard en sterk materiaal. De Lifestyle Salina dining tuinstoel is op hoogte afgestemd met deze tuintafel, zodat de stoel altijd goed onder de tuintafel past. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.