Lifestyle Salina/Young 217 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Salina/Young 217 cm dining tuinset 7-delig
1.501,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.501,00.1.089,00Huidige prijs is: €1.089,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Salina/Young 217 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.501,00.Huidige prijs is: €1.089,00.

-27%

Meer informatie

Lifestyle Salina/Young dining tuinset 7-delig Geniet optimaal van het buitenleven met dit prachtige tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De trendy Lifestyle Salina tuinstoel heeft een uitstekend zitcomfort en combineert mooi bij de stoere en eigentijdse Young dining tuintafel. Het tuinset kan hetr gehele jaar door buiten blijven staan en is geheel onderhoudsvrij. Benieuwd geworden naar dit 7-tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
Het Lifestyle Salina/Young dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6x Lifestyle Salina tuinstoel antraciet 1x Lifestyle Young dining tuintafel 217 x 92 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel
De Lifestyle Salina dining tuinstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, het pootstel is volledig van gepoedercoat aluminium. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. De Lifestyle Salina tuinstoel is daarmee bijzonder weerbestendig. De terrasstoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina dining tuinstoel is bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar! De antraciet kleur van deze tuinstoel is prachtig te combineren met de Young dining tuintafel.
Eigenschappen Lifestyle Young dining tuintafel
Het tafelblad van de Lifestyle Young tafel voor in de tuin is gemaakt van polywood. Als je op zoek bent naar de uitstraling van hout en het onderhoudsgemak van kunststof, is polywood het ideale materiaal. Polywood wordt op dit moment veel gecombineerd met aluminium in de tuinmeubelwereld. Door de combinatie van polywood en aluminium, kun je veel langer genieten van je tuinmeubelen. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Het aluminium frame is gepoedercoat, zodat het stoot- en krasvrij is. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tafel voor buiten. Eventueel kun je het Lifestyle Salina/Young dining tuinset afdekken met een afdekhoes van het merk Outdoor Cover.