Lifestyle Sella/Ancona 150 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Sella/Ancona 150 cm dining tuinset 7-delig
1.393,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.393,00.1.109,00Huidige prijs is: €1.109,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Sella/Ancona 150 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.393,00.Huidige prijs is: €1.109,00.

-20%

Meer informatie

Lifestyle Sella/Ancona 150 cm dining tuinset 7-delig
De Lifestyle Sella dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Ancona dining tuintafel een fantastische setcombinatie. De stijlvolle Lifestyle Sella dining tuinstoel is volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. De kuip van deze tuinstoel is gevormd naar het lichaam dit zorgt voor een heerlijk zitcomfort. De ronde tuintafel heeft door de combinatie van polywood en aluminium een stoere eigentijdse look. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Sella/Ancona 150 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Sella dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel 150 cm Eigenschappen Lifestyle Sella dining tuinstoel
De Lifestyle Sella dining tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De tuinstoel is volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Sella dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op de tuinstoel. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel 150 cm
De Lifestyle Ancona dining tuintafel, is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig is. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de Lifestyle Ancona dining tuintafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De Lifestyle Ancona tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Daarnaast raden wij ook het gebruik van een polywood protector aan. Daarmee zorg je ervoor dat de tafel volledig vlekvrij blijft. Heb je meer vragen over de Ancona tuintafel of wil je nog advies over onderhoud? Neem online contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij staan voor je klaar!