Lifestyle Sella/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Sella/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
835,00 Oorspronkelijke prijs was: €835,00.629,00Huidige prijs is: €629,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Sella/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €835,00.Huidige prijs is: €629,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Sella/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Een tuinset dat in iedere tuin past en ook nog eens onderhoudsvrij is? Dat is de Lifestyle Sella dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm. De beide producten zijn volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. De tuinset is dus eenvoudig schoon te houden. Ook is het grote voordeel van deze tuinset dat deze licht van gewicht is. Niet zo licht dat deze wegwaait, maar wel licht genoeg om makkelijk te kunnen verplaatsen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Sella/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Sella dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Sella dining tuinstoel
De Lifestyle Sella dining tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De tuinstoel is volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Sella dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op de tuinstoel. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.