Lifestyle Tirana/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Tirana/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Tirana/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig

859,00

Meer informatie

Lifestyle Tirana/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig Het Lifestyle Tirana/Pallazo tuinset is een comfortabele tuinset met een strakke uitstraling. De Tirana tuinstoel is in meerdere standen te verstellen, waardoor je naast heerlijk dineren, ook kunt relaxen in de zon. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We adviseren je graag!
De Lifestyle Tirana/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Tirana standenstoel antraciet
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm.
Eigenschappen Lifestyle Tirana standenstoel antraciet De Lifestyle Tirana standenstoel is een lichtgewicht aluminium verstelbare tuinstoel. Omdat de tuinstoel een aluminium frame heeft, kan de tuinstoel tegen alle weersomstandigheden. Verder heeft de Tirana standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Ook dit textileen is volledig weerbestendig. De rugleuning van de Tirana standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt zitten als achterover kunt liggen. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in kunststof.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.