Lifestyle Ultimate/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Ultimate/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Ultimate/Ancona 125 cm dining tuinset 5-delig

859,00

Meer informatie

Lifestyle Ultimate/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig
Een compact en strak tuinmeubelen set, dat omschrijft de Lifestyle Ultimate/Ancona 125 cm ronde tuinset, uit de nieuwe collectie van Tuinmeubelshop. De Lifestyle Ultimate tuinstoel is stapelbaar, zodat je deze gemakkelijk op kunt bergen. Het is ook mogelijk om je eigen buitenset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores, wij zitten altijd in de buurt!
De Lifestyle Ultimate/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar
* 1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm Eigenschappen Lifestyle Ultimate dining tuinstoel stapelbaar
De diningstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de stapelbare tuinstoel volledig weerbestendig. Daarnaast heeft de eetstoel een bekleding van textileen en past hierdoor perfect bij de ronde diningtafel. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stapelstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de stoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm
De Ancona diningtafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de diningtafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De buitentafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protecor gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Dat wordt gegarandeerd zomers lang genieten van je tuinmeubelen set!