Lifestyle Ultimate/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig
Lifestyle Ultimate/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig
595,00 439,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Ultimate/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig

439,00

-26%

Meer informatie

Lifestyle Ultimate/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig
De Ultimate/Concept 90 cm dining tuinset is een echte aanrader voor kleine terrassen of balkons. De compacte 90 x 90 cm tuintafel heeft een fijn formaat en de stapelbare Ultimate tuinstoelen zijn gemakkelijk op te bergen. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of bezoek één van onze megastores, en laat je adviseren!
Het Lifestyle Ultimate/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:
2 x Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestye Concept dining tuintafel 90 x 90 cm.
Eigenschappen Lifestyle Ultimate dining tuinstoel antraciet
De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Ultimate stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Ultimate tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Ultimate tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Concept dining tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm is een eigentijdse en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel heeft 4 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.