Lifestyle Verona/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig
2.261,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.261,00.1.739,00Huidige prijs is: €1.739,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.261,00.Huidige prijs is: €1.739,00.

-23%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Verona/Forest 180 cm dining tuinset is een stijlvolle tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De trendy Lifestyle Verona dining tuinstoel is bespannen met rope wat zorgt voor een uitstekend zitcomfort. De tuinstoel matcht mooi bij de Lifestyle Forest tuintafel 180 x 92 cm. Deze tuintafel kenmerkt zich door het unieke X-poot en het polywood tafelblad, waardoor de tuintafel geheel onderhoudsvrij is. Deze tuinset is een plaatje op elk terras! Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen uit ons ruime aanbod tuinmeubelen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Verona/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Verona heeft kuip gemaakt van rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt. Hierdoor ontstaat het grote voordeel dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor het zitcomfort ergonomisch is en daardoor uniek te noemen. Het vervaardigen van een tuinstoel met het materiaal rope op deze hoogwaardige manier vereist vakmanschap. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt, heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium, net als het frame van de Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 100 cm. De gepoedercoate laag, die onder hitte op het aluminium wordt aangebracht, geeft de tuinstoel de kleur antraciet en beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel hier geschikt om het hele jaar buiten te laten staan.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium, net als het frame van de Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.