Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig
3.683,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.683,00.2.669,00Huidige prijs is: €2.669,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.683,00.Huidige prijs is: €2.669,00.

-28%

Meer informatie

Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig 
Op dit moment is een tuinset met een aan de ene kant een picknickbank en aan de andere kant tuinstoelen, helemaal in. Met deze Verona/San Francisco tuinset haal je daarom een eetset in je tuin wat helemaal van deze tijd is. De Verona tuinstoel heeft ook nog een andere tuinmeubeltrend, namelijk dat de kuip gemaakt is van rope. Dit materiaal komt vanuit de bergbeklimming en wordt met het jaar populairder in de tuinmeubelwereld. De San Francisco tuintafel en picknickbank hebben beide een aluminium frame en teakhouten blad. Hierdoor krijgt het geheel een warme uitstraling.
Het Lifestyle Verona/San Francisco 260 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
3 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet 
1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm 
1 x Lifestyle San Francisco picknickbank 260 x 40 cm
Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet 
De Verona tuinstoel heeft een van rope gemaakte kuip. Rope is gemaakt van polyester touw en geschikt voor langdurig buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productieproces maximaal opgerekt. Hierdoor ontstaat het grote voordeel dat het zit- en ruggedeelte onder de beste spanning staat. Het rope is onderhoudsarm, kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook snel droog na een buitje regen. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of de Multi Surface reiniger van Garden Collections. Het frame van deze stoel is gemaakt van aluminium, net als het frame van de San Francisco tuintafel en picknickbank. Deze poedercoating, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de eetstoel de kleur antraciet en beschermt je tuinstoel optimaal. Daarnaast is de stoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. 
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm 
De San Francisco diningtafel heeft een robuust aluminium frame en een dik teakhouten blad. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. Dit pootstel combineert mooi samen met de San Francisco picknickbank en Verona tuinstoel. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De eettafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. De San Francisco dining tafel van 260 x 100 cm is een royale 6-persoons eettafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Deze tuintafel kan het hele jaar buiten blijven staan en mag niet afgedekt worden met een hoes. 
Eigenschappen Lifestyle San Francisco picknickbank 260 x 40 cm 
Bij de San Francisco tafel is een bijpassende picknickbank ontworpen. Net als de San Francisco tuintafel heeft de bank een stevig frame en een dik teakhouten blad. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of op kleur te houden. Hiervoor zijn Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco tuinbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Wij adviseren om de teakhouten tuinbank niet af te dekken met een afdekhoes. Het is mogelijk om de San Francisco tuinbank, tuintafel en de Verona tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan.