Lifestyle Western/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig
Lifestyle Western/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig
4.931,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.931,00.3.569,00Huidige prijs is: €3.569,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Western/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.931,00.Huidige prijs is: €3.569,00.

-28%

Meer informatie

Lifestyle Western/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig
Als je op zoek bent naar een tuinset dat opvalt in je tuin dan is de Western/Trente tuinset echt iets voor jou. De comfortabele Western tuinstoelen vormen samen met de Trente tuintafel een unieke tuinset! De Western tuinstoel heeft een modern en strak lijnenspel aan de achterkant van de tuinstoel die schitterend matcht met de Trente tuintafel. De Trente tuintafel heeft een modern aluminium frame en een teakhouten blad. Wil je toch liever je eigen tuinset samenstellen? Neem gerust contact met ons op of loop eens binnen bij een Tuinmeubelshop megastore bij jou in de buurt. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale tuinset.
De Lifestyle Western/Trente 330 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:
* 8 x Lifestyle Western dining tuinstoel white wash
* 1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Western dining tuinstoel
De Lifestyle Western dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een sterke coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. De Western dining tuinstoel is gevlochten met een hoogwaardige wicker draad van het bekende merk Viro. Dit is een hoge kwaliteits 100% kunststof vlechtwerk draad welke UV-bestendig en kleur echt is. De tuinstoel is voorzien van een All Weather zit en rug kussen. Dit zitkussen is voorzien van een waterafstotende en vuilwerende coating. De Lifestyle Western dining tuinstoel kan net als de Trente tuintafel het gehele jaar door buiten blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm
De Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Trente dining tuintafel 330 x 100 cm is een royale 8-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Lifestyle Trente tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Doordat het pootstel van de Western stoel ook van aluminium is ontstaat er samen een schitterende combinatie. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.