Osmen Midura/Venustas 85 cm dining tuinset 5-delig
Osmen Midura/Venustas 85 cm dining tuinset 5-delig
1.975,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.975,00.1.479,00Huidige prijs is: €1.479,00. Meer informatie
Aanbieding!

Osmen Midura/Venustas 85 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.975,00.Huidige prijs is: €1.479,00.

-25%

Meer informatie

Osmen Midura/Venustas 85 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een stoere tuinset met een natuurlijk tintje? Dan is de Osmen Midura dining tuinstoel in combinatie met de Domani Venustas dining tuintafel 85 x 85 cm cm wat voor jou. De beide producten zijn deels gemaakt van teakhout, dit geeft de tuinset een stoere, eigentijdse look. Ook is er gebruik gemaakt van aluminium. Dit is onderhoudsvrij en licht van gewicht. De Osmen Midura/Venustas 85 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Osmen Midura/Venustas 85 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Osmen Midura dining tuinstoel
* 1 x Domani Venustas dining tuintafel 85 x 85 cm Eigenschappen Osmen Midura dining tuinstoel
De Osmen Midura dining tuinstoel stapelbaar is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. Op de armleuningen is teakhout aangebracht. Teak is een duurzame en zeer harde houtsoort. Na verloop van tijd gaat het hout natuurlijk vergrijzen. Dit draagt bij aan het eigen karakter van je tuinstoel. Als je het hout echter liever op kleur houdt, is het mogelijk om het met onze Garden Collections Teak Protector te onderhouden.
Eigenschappen Domani Venustas dining tuintafel 85 x 85 cm
De Domani Venustas dining tuintafel is een gepoedercoate aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Dit maakt de Domani Venustas tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.