Presto Donato/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig
Presto Donato/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig

Presto Donato/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig

849,00

Meer informatie

Presto Donato/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig De Donato tuinstoel is een tijdloze tuinstoel met goed zitcomfort, die perfect gecombineerd kan worden met de Varano tuintafel. Samen zorgt dit voor een strakke tuinset die past in elke tuin! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We adviseren je graag!
De Presto Donato/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Presto Donato standenstoel antraciet
1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Preston Donato standenstoel antraciet De Preston Donato standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Donato standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Domani Varano dining tuintafel 90 x 90 cm De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.