Presto Ricadi/Yukon 240 cm dining tuinset 7-delig
Presto Ricadi/Yukon 240 cm dining tuinset 7-delig
2.459,00 1.959,00 Meer informatie
Aanbieding!

Presto Ricadi/Yukon 240 cm dining tuinset 7-delig

1.959,00

-20%

Meer informatie

Presto Ricadi/Yukon 240 cm dining tuinset 5-delig
De Ricadi tuinstoel stapelbaar van het merk Presto in combinatie met de Yukon 240 cm is een parel voor in je tuin. De schitterende tuintafel met HPL blad heeft een moderne uitstraling en in combinatie met de Ricadi tuinstoel is je ultieme tuinset compleet.
De Presto Ricadi/Yukon 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 6x Presto Ricadi dining tuinstoel stapelbaar
* 1x Santika Yukon 240 cm dining tuintafel Eigenschappen Presto Ricadi tuinstoel stapelbaar
De Presto Ricadi stapelbaar is het paradepaardje van de Presto stapelbare stoelen collectie. Deze verstelbare tuinstoel heeft een perfect zitcomfort door de voorgevormde (ergonomische) rug en zitgedeeltes. Daarnaast is de Ricadi tuinstoel uitgevoerd met een dubbel textileen ruggedeelte wat een extra luxe uitstraling geeft.
* Stapelbaar
* Ergonomisch zit en ruggedeelte
* Dubbel textileen ruggedeelte Santika Yukon dining tuintafel 240 cm
Deze prachtige Santika Yukon dining tuintafel 240 cm is een zeer robuuste tuintafel binnen het assortiment van Santika Furniture. Deze tuintafel is uitgevoerd met een aluminium frame en een HPL blad. Het blad is een kunststof blad wat samengeperst is en uit meerdere lagen bestaat. Door deze samenstelling is het blad ontzettend sterk, volledig krasvrij en de tuintafel mag het hele jaar door buiten blijven staan. Onder de poten van deze Santika Yukon tuintafel zitten stelschroeven zodat je deze op jouw gewenste hoogte kunt zetten.