Presto Vasto/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig
Presto Vasto/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig

Presto Vasto/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Presto Vasto/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig De Vasto verstelbare stoel is een tijdloze tuinstoel met goed zitcomfort, die perfect gecombineerd kan worden met de ronde Ancona tuintafel. Samen zorgt dit voor een strakke set die past in elke tuin! Vind je de tafel of stoel wel heel mooi, maar wil je liever je eigen tuinset samenstellen? Creëer dan je eigen eetset in een van de vele megastores!
De Presto Vasto/Ancona 125 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar
1 x Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm
Eigenschappen Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar
De Vasto standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is, net als het frame van de Ancona eettafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de eetstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de stoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weerbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat mee vormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 125 cm
De Ancona diningtafel is een eettafel met een aluminium spinpoot en een blad wat gemaakt is van polywood planken. Polywood is een kunststof samenstelling, wat ervoor zorgt dat de tuintafel licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Het blad heeft een houtstructuur, zodat je de look krijgt van hout, met de voordelen van kunststof. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is van gepoedercoat aluminium. Dit zorgt ervoor dat het pootstel kras- en stootvast is. Door de combinatie van deze materialen kan de diningtafel het hele jaar in je tuin blijven staan. De buitentafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wil je polywood beschermen? Dan kun je het beste een polywood protector en een polywood cleaner gebruiken. Deze onderhoudsproducten zijn speciaal samengesteld om bij te dragen aan de lange levensduur van het materiaal. Wanneer je de polywood protecor gebruikt, zal het vuil zich niet hechten en krijg je minder snel vlekken op het tuintafelblad. Dat wordt zomers lang genieten van je tuinmeubelen set. Aan de Ancona tafel is er ruimte voor vier Vasto tuinstoelen.