Presto Vasto/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Presto Vasto/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
2.927,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.927,00.2.069,00Huidige prijs is: €2.069,00. Meer informatie
Aanbieding!

Presto Vasto/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.927,00.Huidige prijs is: €2.069,00.

-29%

Meer informatie

Presto Vasto/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Lekker ontspannen in je eigen tuin doe je met deze comfortabele Presto Vasto/Graniet dining tuinset. De tuinset bestaat uit de verstelbare Presto Vasto tuinstoel. Deze standenstoel is stevig, lichtgewicht en gemakkelijk te verstellen en in te klappen. De aluminium Vasto verstelbare stoel past mooi bij de granieten eettafel. De combinatie van de tuinstoel met de tuintafel maakt het een tijdloos, comfortabel en onderhoudsvrij tuinset. Een aanrader! Als je liever je eigen tuinset wil samenstellen ben je van harte welkom in één van onze vele Tuinmeubelshop megastores. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ideale tuinset, de koffie staat al klaar!
De Presto Vasto /Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Presto Vasto standenstoel
* 1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel 220 x 100 cm Eigenschappen Presto Vasto standenstoel
De Presto Vasto verstelbare tuinstoel is een populair model. De Vasto tuinstoel is volledig opklapbaar en licht van gewicht. Ook is de Presto Vasto tuinstoel verstelbaar in verschillende standen. Het frame is van volledig gepoedercoat aluminium. De zit en ruggedeeltes zijn van textileen. Dit heeft een prettig comfort en is zeer onderhousvriendelijk. Daarom matcht de Vasto tuinstoel perfect met de Granieten tuintafel van 220 x 100 cm, want bij deze tafel is geen onderhoud nodig. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je informeren in één van onze megastores of stel je vragen online. We helpen je graag!
* Verstelbaar in 5 standen
* Geheel opklapbaar
* Onderhoudsvrij Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm
De Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Aan deze royale tuintafel is er ruimte voor zes tot acht Vasto tuinstoelen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt. Er kunnen bij normaal gebruik geen krassen ontstaan. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad, waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan samen met de Vasto tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.