Presto Vasto/Pallazo 90 cm dining tuinset 4-delig
Presto Vasto/Pallazo 90 cm dining tuinset 4-delig

Presto Vasto/Pallazo 90 cm dining tuinset 4-delig

979,00

Meer informatie

Presto Vasto/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig De verstelbare Presto Vasto dining tuinstoel is een hippe verstelbare dining tuinstoel uit het aanbod van Tuinmeubelshop. Een modern HPL-tafelblad met een fraai antraciet aluminium frame, dat is de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm. Hier hebben we de Presto Vasto dining tuinstoelen bij gecombineerd en samen maakt dit een prachtige en comfortabele dining tuinset. Een eyecatcher op elk terras! Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
Het Presto Vasto/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm.
Eigenschappen Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar
De Presto Vasto standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling en past daardoor perfect bij de Presto Vasto dining tuintafel 90 x 90 cm. De Presto Vasto standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor in de tuin met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, net als de Presto Vasto dining tuinstoel verstelbaar, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De vierkante tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.