Santika Annisa/Cardiff 240 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Cardiff 240 cm dining tuinset 7-delig
2.681,00 1.999,00 Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Cardiff 240 cm dining tuinset 7-delig

1.999,00

-25%

Meer informatie

Santika Annisa/Cardiff 240 cm dining tuinset 7-delig
Een uniek tuinset voor in je tuin, zo kun je deze tuinset het beste omschrijven. De Annisa tuinstoel heeft een uniek design en zit heerlijk. De combinatie van materialen van de tuinstoel en Cardiff tuintafel is prachtig en zorgt voor sfeer. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Santika Annisa/Cardiff 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar wit
1 x Lifestyle Cardiff teak tuintafel rechthoek 240 x 100 cm
Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De stoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weersbestendige draad. De Tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Lifestyle Cardiff teak tuintafel rechthoek 240 x 100 cm
De Lifestyle Cardiff teak tuintafel rechthoek 240 x 100 cm is één van de meest verkochte tuintafels uit de Lifestyle collectie van Tuinmeubelshop. De combinatie van de stoere U-poot en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van staal en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash, waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Sealer. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.