Santika Annisa/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Santika Annisa/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
1.780,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.780,00.1.409,00Huidige prijs is: €1.409,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.780,00.Huidige prijs is: €1.409,00.

-21%

Meer informatie

Santika Annisa/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Deze strakke en comfortabele tuinset is een echte eyecatcher in je tuin. De met rope bevlochten Annisa tuinstoelen zijn stapelbaar, waardoor je deze gemakkelijk op kunt bergen. De tuinstoelen zijn goed te combineren met de Pallazo tuintafel. Je kunt ook je eigen tuinset samen stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. We adviseren je graag!
Het Santika Annisa/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Santika Annisa dining tuinstoel antraciet
1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm.
Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar antraciet
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.