Santika Annisa/Yoko 220 cm dining tuinset 7-delig
Santika Annisa/Yoko 220 cm dining tuinset 7-delig
2.451,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.451,00.1.959,00Huidige prijs is: €1.959,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Annisa/Yoko 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.451,00.Huidige prijs is: €1.959,00.

-20%

Meer informatie

Santika Annisa/Yoko 220 cm dining tuinset 7-delig
De Santika Annisa/Yoko 220 cm dining tuinset is een onderhoudsvriendelijke en strakke tuinset, geschikt voor vele uren genieten van de zomer! De Santika Annisa dining tuinstoel is bespannen met rope en door het aluminium frame matcht deze perfect met de Santika Yoko dining tuintafel 220 x 90 cm. Alle materialen die zijn gebruikt bij dit tuinset kunnen het gehele jaar buiten blijven staan. De Santika Annisa/Yoko 220 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Annisa/Yoko 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Annisa dining tuinstoel
* 1 x Santika Yoko dining tuintafel 220 x 90 cm Eigenschappen Santika Annisa dining tuinstoel stapelbaar
De Santika Annisa dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De tuinstoel is eenvoudig te reiningen met een mild sopje. Onder de tuinstoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen.
Eigenschappen Santika Yoko dining tuintafel 220 x 90 cm
De Santika Yoko dining tuintafel 220 x 90 cm is gemaakt van aluminium en HPL. Het pootstel van de Santika Yoko dining tuintafel is gemaakt van antraciet-gepoedercoat aluminum. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt de poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van HPL. HPL is, meerdere lagen die worden samengeperst, onder hoge druk. Hierdoor krijg je een dichte, harde en vormvaste plaat. Doordat het HPL is samengeperst, is het tafelblad bestand tegen alle weersomstandigheden. Het grote voordeel is ook dat de tuintafel kleurvast, krasbestendig en vrijwel onderhoudsvrij is. Je kunt de Santika Yoko dining tuintafel het gehele jaar buiten laten staan. In het voorjaar een vochtige doek eroverheen en genieten maar. De Santika Yoko dining tuintafel is ook beschikbaar in de maten 180 x 90 cm en 90 x 90 cm.