Santika Giovane/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
Santika Giovane/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
3.932,00 2.749,00 Meer informatie
Aanbieding!

Santika Giovane/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig

2.749,00

-30%

Meer informatie

Santika Giovane/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
Door de witte kleur van de Santika Giovane dining tuinstoel en Lifestyle Seaside dining vuurtafel haal je met deze tuinset het zomerse gevoel in je tuin. Zowel de Santika Giovane dining tuinstoel als de Lifestyle Seaside dining vuurtafel zijn gemaakt van aluminium en teakhout. Hierdoor ontstaat er een moderne en warme tuinset wat door de opvallende kleur een echte eyecather is op jouw terras. Wil je toch liever jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Giovane/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Giovane dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Seaside dining vuurtafel 220 x 115 cm Eigenschappen Santika Giovane dining tuinstoel
De Santika Giovane dining tuinstoel heeft een wit aluminium onderstel wat gepoedercoat is. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel bestendig is tegen alle weersomstandigheden maar ook dat deze niet kan gaan roesten. De tuinstoel kan het gehele jaar door buiten kan blijven staan. De zitting en de rugleuning van deze tuinstoel is gemaakt van het eigentijdse materiaal rope. Dit is een polyester touw wat speciaal is ontwikkeld voor alle weersomstandigheden. Het touw wordt tijdens het productproces maximaal opgerekt waardoor het grote voordeel ontstaat dat het zit- en rug gedeelte onder de beste spanning staat waardoor de tuinstoel een zeer prettig zitcomfort biedt. De productie van een tuinstoel met het materiaal rope op deze manier vereist hoogwaardig vakmanschap en is dus erg uniek. Naast het feit dat dit materiaal een ultiem zitcomfort biedt heeft het ook een voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die op het rope is aangebracht ook heel erg snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of de Multi Surface reiniger van het merk Garden Collections. De houten latjes op de leuningen zijn ook van het meest duurzame teakhout. Je kunt ervoor kiezen om het hout op de natuurlijke manier te laten vergrijzen of om het hout bruin te houden. Om het hout bruin te houden adviseren wij om de armleuningen twee keer per jaar te behandelen met Garden Collections Teak protector.
Eigenschappen Lifestyle Seaside dining vuurtafel 220 x 115 cm
De Lifestyle Seaside dining tuintafel 220 x 115 cm is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De tafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt er voor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.