Santika Novita/Valerio 180 cm dining tuinset 5-delig
Santika Novita/Valerio 180 cm dining tuinset 5-delig
2.355,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.355,00.1.769,00Huidige prijs is: €1.769,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Novita/Valerio 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.355,00.Huidige prijs is: €1.769,00.

-25%

Meer informatie

Santika Novita/Valerio 180 cm dining tuinset 5-delig
Ben je op zoek naar een modern tuinset met een luxe uitstraling? Dan is de Santika Novita/Valerio 180 cm wat voor jou. Door de combinatie van rope, aluminium en keramiek raak je niet uitgekeken op jouw tuinset. Een groot voordeel van dit tuinset is dat het weinig onderhoud nodig heeft. In het voorjaar een vochtige doek erover heen en je kunt de hele zomer lang genieten. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Novita/Valerio 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Santika Novita dining tuinstoel
* 1 x Coco Valerio dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Santika Novita dining tuinstoel
De Santika Novita dining tuinstoel is gemaakt van volledig weerbestendige materialen. De tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als grote voordelen dat het sterk en licht van gewicht is en geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het aluminium voorzien van een duurzame poedercoating in de kleur antraciet, waardoor het materiaal een extra bescherming heeft. De tuinstoel is bekleed met antracietkleurige rope. Rope is van origine touw wat bergbeklimmers gebruiken. Dit is een zeer sterke, rekbare en weerbestendige draad. De Santika Novita dining tuinstoel is uitgevoerd met een goed gevuld zit- en rugkussen. De tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. Onder de stoelen zijn kunststof slijtdoppen aangebracht die eventuele beschadigingen aan de tuinstoel of het terras voorkomen. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!
Eigenschappen Coco Valerio dining tuintafel 180 x 90 cm
De Coco Valerio dining tuintafel 180 x 90 cm is gemaakt van aluminium en keramiek. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het materiaal tegen roest en corrosie. Aluminium heeft nauwelijks onderhoud nodig. Dit geldt ook voor het keramieken tafelblad. Keramiek is verder krasvrij, hittebestendig en kleurvast. De tafel kan worden schoongemaakt met lauw water of een mild sopje. De Coco Valerio tuintafel biedt plaats aan vier personen en is eveneens verkrijgbaar in een 240 x 100 cm variant.