Santika Tendenza/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig
Santika Tendenza/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig
2.595,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.1.959,00Huidige prijs is: €1.959,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Tendenza/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.Huidige prijs is: €1.959,00.

-25%

Meer informatie

Santika Tendenza/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig
De Santika Tendenza/Orino 130 cm dining tuinset is een unieke toevoeging aan jouw terras. De unieke Santika Orino dining tuintafel 130 cm in combinatie met de mooi vormgegeven Santika Tendenza dining tuinstoelen maken deze tuinset tot een ware eyecatcher. De Santika Tendenza/Orino 130 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Tendenza/Orino 130 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Santika Tendenza dining tuinstoel
* 1 x Santika Orino dining tuintafel 130 cm Eigenschappen Santika Tendenza dining tuinstoel white
De Santika Tendenza dining tuinstoel is gemaakt van innovatieve en hoogwaardige materialen. Zo is het pootstel en frame gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden, zonder dat het kan roesten. Bovendien is dit aluminium behandeld met een sterke poedercoating wat zorgt voor een extra beschermlaag op het materiaal. Verder is de stoel bespannen met Rope, een duurzaam en zeer sterke polyesterdraad die warm en zacht aanvoelt. Dit materiaal is afkomstig uit de bergbeklimming en kent een lange en zwaar geteste historie. Deze luxe tuinstoel is voorzien van een rijk gevuld rug en zitkussenset, die beide behandeld zijn met een vuil en water werende coating. Wij adviseren om de kussens in het najaar en de winterperiode droog op te bergen. De Tendenza dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden door af te nemen met een mild sopje en heeft verder geen onderhoud nodig.
Eigenschappen Santika Orino dining tuintafel 130 cm
De Santika Orino dining tuintafel is gemaakt van aluminium en keramiek. Het pootstel van de Orino dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardig, gepoedercoat aluminum. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt de poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Keramiek heeft als grote voordelen dat dit goed tegen warmte kan. Het heeft weinig onderhoud nodig en is krasvrij en kleurvast. Doordat de tuintafel dus heel weinig onderhoud nodig heeft, houd je meer tijd over om te genieten van heerlijke zomerse avonden.