Santika Tendenza/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
Santika Tendenza/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
5.126,00 Oorspronkelijke prijs was: €5.126,00.3.639,00Huidige prijs is: €3.639,00. Meer informatie
Aanbieding!

Santika Tendenza/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €5.126,00.Huidige prijs is: €3.639,00.

-29%

Meer informatie

Santika Tendenza/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig
De Santika Tendenza/Seaside 220 cm tuinset is een moderne dining tuinset uit de zeer ruime collectie van Tuinmeubelshop. Door de combinatie van rope, aluminium en teakhout raak je niet uitgekeken op deze tuinset. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Santika Tendenza/Seaside 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Santika Tendenza dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Seaside dining vuurtafel 220 x 115 cm Eigenschappen Santika Tendenza dining tuinstoel
De Santika Tendenza dining tuinstoel is gemaakt van innovatieve en hoogwaardige materialen. Zo is het pootstel en frame gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden, zonder dat het kan roesten. Bovendien is dit aluminium behandeld met een sterke poedercoating wat zorgt voor een extra beschermlaag op het materiaal. Verder is de stoel bespannen met Rope, een duurzaam en zeer sterke polyesterdraad die warm en zacht aanvoelt. Dit materiaal is afkomstig uit de bergbeklimming en kent een lange en zwaar geteste historie. Deze luxe tuinstoel is voorzien van een rijk gevuld rug en zitkussenset, die beide behandeld zijn met een vuil en water werende coating. Wij adviseren om de kussens in het najaar en de winterperiode droog op te bergen. De Tendenza dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden door af te nemen met een mild sopje en heeft verder geen onderhoud nodig.
Eigenschappen Lifestyle Seaside dining vuurtafel 220 x 115 cm
De Lifestyle Seaside dining tuintafel 220 x 115 cm is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De tafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt er voor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.