4 Seasons Fabrice dining tuinstoel (1 stuk)
4 Seasons Fabrice dining tuinstoel (1 stuk)
469,00 399,00 Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Fabrice dining tuinstoel (1 stuk)

399,00

-15%
(1 klantbeoordeling)

Meer informatie

4 Seasons Fabrice dining tuinstoel
De Fabrice tuinstoel van het gerenommeerde merk 4 Seasons combineert looks met een hoogwaardig zitcomfort. De stoel is zeer minitieus afgewerkt en ademt kwaliteit. Die kwaliteit komt ook terug in het zit- en rugkussen van de stoel. Deze kussens zorgen samen met de hoge leuning voor een ongekend comfort. De stoel is mooi te combineren bij onze antraciete tuintafels. Probeer het uit in een van onze Megastores en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.
Eigenschappen 4 Seasons Fabrice dining tuinstoel
De 4 Seasons Fabrice dining tuinstoel is vervaardigd van gepoedercoat roestvast staal (RVS). Dit betekent dat de stoel nauwelijks onderhevig is aan weersomstandigheden en zo een duurzame levensduur kent. De kuip van de stoel is omspannen met hoogwaardig afgewerkt rope. Dit materiaal is een opkomende trend in de tuinmeubelwereld. Aan de onderkant van de stoel zijn kunststof clipjes aangebracht om krassen op bijvoorbeeld straattegels te voorkomen. De kussens in de Fabrice dining tuinstoel zijn all-season. Dit betekent dat je de kussens het hele jaar in de stoel mag laten liggen. Uiteraard kunt u optioneel de kussens opbergen in het laagseizoen voor een optimale bescherming.

1 beoordeling voor 4 Seasons Fabrice dining tuinstoel (1 stuk)

  1. 💌 Ваш приз,для Вас прислали бесплатный билет. Получите в личном кабинете => https://forms.yandex.ru/cloud/62eb57d3fecfc465f1e4b902/?hs=136b88e5f489be7ee27b9f2ea9f9e18d& 💌

    mqs0dq

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *