A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Vuurtafel voor tuin en terras

Vuurtafel voor tuin en terras

Vuur kan een aanvulling zijn om de buitenruimte, tuin of terras, meer sfeer te geven. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Te weinig ruimte voor een echte buitenhaard of te hoge kosten, belemmeren je om een buitenhaard te plaatsen. De aanschaf van een vuurtafel is daarom een prima alternatief, omdat je de buitenruimte tóch kunt voorzien van een lekker vuurtje. En zonder dat het je op al te hoge kosten jaagt. Vuurtafels voor buiten zijn altijd goedkoper dan een vaste buitenhaard. Met een vuurtafel wordt het terras een comfortabele plek om samen met vrienden of familie een wat frissere zomeravond buiten door te brengen. Dankzij deze functionele warmtebron kun je uren langer in de tuin genieten, zonder het koud te krijgen. Een vuurtafel dient eigenlijk hetzelfde doel als een vaste haard, maar heeft als voordeel dat deze sneller kan worden verplaatst.

Geeft meerwaarde aan het terras

Een vuurtafel is een stijlvolle toevoeging aan tuin of terras. Zet de vuurtafel in het midden van je zitplek met een aantal lounge meubelen er omheen. Comfortabel borrelen met je vrienden. Veel vuurtafels hebben een brede rand waar je handig een hapje en drankje op kan plaatsen. De vuurtafel dient dan tegelijkertijd als loungetafel.

De perfecte sfeermaker

Vlammetjes geven altijd sfeer aan een ruimte. Of het nu kaarsen zijn of een vuurtje, het zorgt voor warmte en sfeer. Zomer en winter genieten van het terras. s’ Winters kun je op deze manier een smakelijke winter-bbq organiseren, en in de zomermaanden kan een frisse avond verlengd worden om buiten te blijven. De vuurtafel geeft het gevoel alsof je bij een authentiek kampvuur zit.

Hout of gas?

De vuurtafel voor buiten is een echte tuintrend aan het worden. Met een ingebouwde gashaard heb je geen omkijken naar je vuurtafel. Ben je van plan hout te gaan branden, dan zul je steeds de vuurtafel moeten voorzien van nieuwe haardblokken. De vuurtafel is verkrijgbaar in verschillende vormen. Rond, rechthoek of vierkante vuurtafels zijn online maar ook in de life-winkel aan te schaffen. De keus is enorm groot! Ook zijn extra elementen verkrijgbaar voor de vuurtafel die het geheel nog aantrekkelijker maken. Denk hierbij aan zijtafels, beschermhoezen, deksels en bijzettafels. Deze maken van de vuurtafel een functioneel maar vooral comfortabel product.

Zelf maken van een vuurtafel

Het aanbod van vuurtafels is erg groot. Wil je een unieke tafel waar dus geen tweede van op de markt is? Probeer dan een vuurtafel zelf te maken. Als benodigdheden heb je in ieder geval een goede zaag nodig, om midden in de tafel een gat te zagen. Dit gat ga je voorzien van een schaal die bestand is tegen grote hitte. Je hebt een ongeëvenaard exemplaar gecreëerd waar je trots op kunt zijn. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende websites.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs