A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Bescherm uw loungeset met een beschermhoes

Bescherm uw loungeset met een beschermhoes

Een nieuwe loungeset in de tuin of andere artikelen waar u langer dan één zomer van wilt kunnen genieten? Dan is een beschermhoes het perfecte middel om uw tuinmeubelen af te dekken en te beschermen voor vuil, roest en allerlei weersomstandigheden. Er zijn voor verschillende soorten tuinmeubelen een beschermhoes. Door gebruik te maken van een beschermhoes kunt u uw tuinmeubelen de hele winter lang gewoon buiten laten staan. Zo kunt u uw terrastafel afschermen maar ook een heater is eenvoudig af te dekken door gebruik te maken van een beschermhoes. Houd er wel rekening mee dat u een beschermhoes een maatje groter mag bestellen dan het desbetreffende materiaal wat u wilt beschermen. Hierdoor houdt u nog enige ruimte over om met gemak de hoes op en af het artikel te plaatsen. Dit geldt bijvoorbeeld een beschermhoes voor een loungeset, door een maatje groter te nemen past de hoes er gemakkelijk om heen en kost het maar weinig moeite.

Veel mogelijkheden om een beschermhoes te gebruiken

Een beschermhoes is niet alleen praktisch om uw tuinmeubelen mooi en van goede kwaliteit te behouden, u kunt ook een beschermhoes gebruiken om uw scooter of barbecue af te schermen. Reist u vaak met de camper en wilt u daar de benodigde artikelen van goede kwaliteit behouden? Dan kunt overwegen om voor een camper een beschermhoes te bestellen of voor de artikelen die zich in de camper bevinden, denk aan een parasol. De beschermhoes is compact en daardoor makkelijk mee te nemen wat ideaal is voor mensen met een camper. Vaak zijn beschermhoezen waterdicht en UV bestendig maar daarbij is het wel van belang dat u het artikel wat in de beschermhoes gaat, goed droog is. Anders kunt u schimmel krijgen op het product en dat zou zonde zijn. Vooral omdat u een beschermhoes aanschaft om langer met het artikel te kunnen doen, maar gebruik het dan wel op de juiste manier.

Zolang mogelijk profijt van uw beschermhoes

Om zolang mogelijk profijt te hebben van uw beschermhoes ie het belangrijk dat u geen water op de beschermhoes laat liggen, dit kan namelijk zorgen voor lekkage. Bij regenbuien is het aan te raden om af en toe even te kijken of er geen water op de beschermhoes ligt, voor de zekerheid kunt u altijd de beschermhoes strak trekken zodat het water eraf spat. Om de beschermhoes fatsoenlijk op en af het artikel te kunnen doen wordt er doorgaans een marge van 5 tot 10 cm aangehouden. Een marge van 20 cm zou eventueel ook nog kunnen maar wordt al snel te groot voor het artikelen. Wel hangt dit af van het artikel waar u de beschermhoes om wilt doen. Bekijk het aanbod van Beschermhoesshop.nl nu online en bestel de beste beschermhoezen eenvoudig in de webshop.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs