A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Betonlook vloeren

Betonlook vloeren

Welk interieur past er bij jou? Een betonlook vloer past eigenlijk bij een heleboel stijlen en is met zoveel kleuren te combineren dat deze vloer werkelijk ieder interieur sfeervol kan complimenteren. Een betonlook vloer is robuust, duurzaam en stoer, echt een eye catcher voor je interieur. Hoe kan het ook anders, de vloer in je woning is de basis voor elk interieur en bepaalt gelijk de sfeer. Betonlook vloeren geven je huis een authentiek, warm en huiselijk gevoel. De betonnen vloeren zijn snel gelegd en makkelijk te onderhouden. Ze hebben een lange levensduur, zijn sterk en duurzaam. Niet alleen mooi maar ook erg praktisch, de Betonlook vloeren zijn namelijk ook nog eens erg hygiënisch en makkelijk te reinigen.

De industriële look

Vaak wordt er bij betonlook vloeren gelijk gedacht aan de industriële look. Dat is niet zo gek, want deze vloeren lenen zich daar uitermate goed voor. Bij de industriële look wordt er veel gebruik gemaakt van metaal en staal en van natuurlijke elementen van de woning. Denk hierbij aan de bekende industriële lampen en metalen krukjes. Vaak wordt er gekozen voor het onafgewerkt laten van muren of meubelstukken. Dit geeft een robuuste en stoere look aan het interieur. De betonlook vloer past hier perfect bij.

Combineer de betonlook

De kleur grijs combineert ook prachtig met andere kleuren waaronder groen en kan daarom ook in de botanische woontrend worden toegepast. Het contrast tussen rustige kleuren en verschillende tinten groen, met natuurlijk veel planten, hiervoor is de betonlook vloer een mooie rustige basis. Ook met rustiek hout is een duurzame betonnen vloer een sterke combinatie.
Beton kan gewoon met zoveel materialen en meubelstukken gecombineerd worden en dit zorgt vaak voor een verassend en apart resultaat. Met een oude houten kast of een lief brocante stoeltje verandert de sfeer in het huis van stoer naar romantisch. Gecombineerd met moderne meubelstukken zorgt de betonlook vloer voor een strakke, stijlvolle afwerking. In Scandinavisch design kan de betonnen vloer ook prima tot zijn recht komen. Omdat de kleur grijs nou eenmaal met zoveel kleuren en materialen te combineren is, kan deze duurzame vloer blijven verassen en kan de vloer met uw interieurwensen meegroeien.

Een stoere look

Beton geeft een stoere, tijdloze uitstraling aan de woning en is in het hele huis te gebruiken. Niet alleen de woonkamer maar denk ook aan de badkamer of keuken. Zelfs in de slaapkamer staan deze vloeren geweldig. Iedere ruimte krijgt een stoer randje met een betonlookvloer. De mogelijkheden zijn eindeloos, de betonlook vloeren geven ieder interieur een uniek uiterlijk.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs