A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Buiten eten en ontspannen met een dining-loungeset

Buiten eten en ontspannen met een dining-loungeset

Het is de grote trend van tegenwoordig: lounge en dining in één tuinset. Heerlijk genieten van een lekker diner samen met je beste vrienden of familie en daarna direct helemaal achterover leunen en relaxen. Dat klinkt goed, toch? Lounge-diningsets vind al geruime tijd in de winkels, maar zijn pas sinds kort écht populair. De traditionele diningsets werden de afgelopen jaren al steeds vaker vervangen door loungesets. Het nadeel daarvan is dat je in een loungeset niet echt lekker kunt eten, want zo’n lage tafel is dan natuurlijk niet erg comfortabel. Daarom bedachten ze speciaal voor dit probleem de dining-loungeset; de perfecte combinatie van twee tuinsets. Comfort én eetgemak in een prachtig pakketje dat bij iedere tuin past.

Ideaal voor kleine tuinen

Als je net lekker hebt gegeten met je vrienden of familie is er niets lekkerder om even bij te komen op de bank. Even gezellig napraten en een bakje koffie drinken, dat hoort er natuurlijk bij. Vaak heb je echter geen ruimte in de tuin om naast je dinerset ook nog een loungeset neer te zetten. En op een warme zomerdag is binnen zitten natuurlijk ook geen optie. In dat geval is een dining-loungeset de perfecte uitkomst. De tafel van een dining-loungeset valt qua hoogte ongeveer in het midden van de twee soorten sets. De hoogte is daardoor ideaal om te dineren én te relaxen.

Een dining-loungeset is altijd handig

De iets hogere loungebanken en de halfhoge tafel maken je tuinset ook geschikt voor allerlei andere dingen. Het is ook ideaal om bijvoorbeeld een bordspel te spelen met je hele gezin, of om even lekker in de tuin te werken aan je boek of werkstuk. Met een rugleuning blijf ook na langere tijd heerlijk comfortabel zitten. Je moet bovendien vaak voorover leunen voordat je goed bij de tafel kunt, bijvoorbeeld als je op je laptop werkt. Met een lounge-diningset is dit helemaal geen probleem meer.
De dining-loungeset wordt door alle voordelen dit jaar dé standaard tuinset. Over een paar jaar bestaat het aanbod waarschijnlijk alleen nog maar uit lounge-diningsets. Want waarom zou je nog voor één van de twee kiezen als je ook beide kunt hebben?

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs