A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Digitale tekeningen in 2D en 3D maken met AutoCAD, Revit of Inventor

Digitale tekeningen in 2D en 3D maken met AutoCAD, Revit of Inventor

AutoCAD is een programma waarmee je ontwerpen kan maken in 2D of 3D. Een ideaal hulpmiddel als je bijvoorbeeld tekeningen van producten, woningen of tuinen moet kunnen maken voor je werk. Naast ervaring in AutoCAD, is ervaring met Revit en/of Inventor ook gewenst, omdat steeds meer bedrijven met deze software werken. We geven je daarom graag de nodige informatie om je geheugen op te frissen en om je te wijzen op de vele IT-vacatures in deze branche.

Ervaring opdoen in Autocad, Revit of Inventor

Naast AutoCAD, is het ook verstandig om ervaring op te doen in andere digitale tekenprogramma’s zoals Revit en/of Inventor. Dankzij je uitgebreide kennis en skills heb je als werkzoekende straks een streepje voor op kandidaten die hier niet in geïnvesteerd hebben. Je kan je digitale ontwerpskills ook opfrissen door middel van een cursus. Je wordt hierbij begeleid door specialisten op het gebied van AutoCAD, Revit en/of Inventor, zodat je zo snel en goed mogelijk kunt ontwerpen met deze nieuwe software.
AutoCAD is geen luxe meer, het is een basisbehoefte geworden. AutoCAD is de manier om tekeningen digitaal vorm te geven, zowel in tweedimensionale als in driedimensionale vorm.
Het interessante aan AutoCAD is dat het ontzettend efficiënt werkt. Het is dan wel belangrijk dat de gebruikers van het programma, van de hoed en de rand weten. Veel zaken die in het verleden omslachtig werden aangepakt, kunnen dankzij AutoCAD met flinke tijdwinst worden uitgevoerd. Zo kan er dus meer worden gedaan, in een kortere tijd.
Revit wordt voornamelijk gebruikt door architectenbureaus. Het programma Revit Architecture is afkomstig van Autodesk, een softwareprogramma voor productdesign.
Inventor is een soortgelijk programma als AutoCAD maar wordt door de experts iets eenvoudiger genoemd. Hoewel beide programma’s vrijwel dezelfde functies bieden, zijn deze bij Inventor iets simpeler en beperkter. Het tekenen kan daardoor wel efficiënter gaan.

Waar kan je aan de slag met AutoCAD ervaring?

Op het eerste oog zie je het misschien niet gelijk maar AutoCAD vacatures kom je overal tegen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan hydraulische systemen zoals graafmachines en elektronische systemen op schepen. Ook bij het maken van plattegronden, vluchtplannen en schematische weergaven van leidingen wordt AutoCAD toegepast. Zelfs bij het ontwerpen van prototypes voor nieuwe producten. Het mag dan ook geen verrassing heten dat werkgevers zitten te springen om professionele tekenaars met AutoCAD ervaring.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs