A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Drie ideeën die van jouw terras de fijnste plek op aarde maken

Drie ideeën die van jouw terras de fijnste plek op aarde maken

Het terras, het is de plek waar we genieten van de eerste zonnestralen van het seizoen, waar we heerlijk neerploffen na een lange werkdag, waar we gezellig barbecueën met familie en vrienden en waar we moe maar voldaan genieten van de laatste zonnestralen en warmte van de dag. Het terras speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Zodra het weer het enigszins toelaat zijn we er te vinden. Het terras is een verlengde van onze woonkamer en omdat we er zoveel tijd doorbrengen is het belangrijk dat het terras een plek is waar we graag zijn. Wij hebben een aantal dingen op een rijtje gezet die van jouw terras de fijnste plek op aarde maken.

Een houten overkapping

In de zon zitten is heerlijk, maar het wordt ook snel te warm. Je zou ervoor kunnen kiezen om een parasol of partytent boven het terras te plaatsen, maar beide opties zijn niet bestand tegen wind. Ze scheuren of breken kapot met als gevolg dat je ongeveer elke twee jaar een nieuwe moet aanschaffen. Door een op maat gemaakte houten overkapping over jouw terras te laten plaatsen zit je niet meer in het felle zonlicht, heb je geen last meer van de wind en kan je zelfs als het regent maar nog wel redelijk warm is gewoon buiten zitten. Een houten overkapping op maat laten maken door een hovenier zorgt er bovendien voor dat jouw overkapping helemaal bij jouw tuin past. Met een houten overkapping kun je elk seizoen kunt genieten van jouw tuin en terras.

Een loungeset

Een terras is pas echt een heerlijke plaats om te zitten als het terrasmeubilair comfortabel is. Het meest comfortabele terrasmeubilair is en blijft een loungeset. Een loungeset geeft je het comfort van een gewoon bankstel, zonder dat je daarvoor binnen hoeft te zitten. Loungesets zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, uitvoeren, soorten en maten. Zo weet je zeker dat er altijd een passend loungeset is voor jouw tuin. Vind jij een loungeset te laag zitten maar wil je wel het comfort van een loungeset? Dan is een high dining set misschien iets voor jou. Een high diningset heeft een bank en fauteuils op normale stoelhoogte. Ook de tafel heeft de hoogte van een eettafel. Zo kun je op normale hoogte loungen en heerlijk comfortabel buiten eten.

Een terraskachel

Het laatste onderdeel dat niet mag ontbreken op een fijn terras is een terraskachel. Een terraskachel geeft jouw terras sfeer en zorgt er bovendien voor dat je ook op koudere dagen op je terras kunt genieten van jouw tuin. Kies je voor een terraskachel? Let er dan op dat de houten overkapping voldoende ventilatie heeft, om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Een houten overkapping op maat laten plaatsen door een hovenier, een mooi en comfortabel loungeset en een sfeervolle terraskachel maken van jouw terras de fijnste plek op aarde.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs