A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Drie redenen waarom kunstgras leggen de beste keuze is voor jouw tuin

Drie redenen waarom kunstgras leggen de beste keuze is voor jouw tuin

Is jouw huidige gazon gehavend en kan dat wel wat opfrissing gebruiken of laat jij een tuin aanleggen en ben je op zoek naar de beste keuze wat betreft het gazon? Het gazon neemt een flink deel van de tuin in beslag en bepaalt voor het grootste gedeelte de uitstraling van de tuin. Daarom is het aan te raden om voor een gazon te kiezen dat er altijd verzorgd en netjes uitziet, zodat jouw tuin altijd een verzorgde en nette uitstraling heeft. Een gazon dat altijd groen is lijkt een onmogelijke opgave, maar niets is minder waar. Kunstgras leggen in jouw tuin zorgt ervoor dat jouw tuin het hele jaar door een zomerse, frisgroene uitstraling heeft.

Kunstgras zorgt voor een prachtig gazon, het hele jaar door

Kunstgras laten leggen zorgt ervoor dat jouw gazon het hele jaar door frisgroen is. Zo heeft jouw tuin zelfs op de meest donkere, winterse dagen een prachtige zomerse uitstraling. Een groot voordeel van kunstgras is dat het mogelijk is om je eigen grasmat samen te stellen. Je kunt zelf kiezen welke poolhoogte, micron en dichtheid jouw voorkeur heeft. Zo kies je voor een grasmat die helemaal bij jou past. Kunstgras is zeer geschikt voor tuinen waar een natuurlijk gazon niet wil groeien omdat ze te weinig zon of een te natte grond hebben. Kunstgras maakt het mogelijk om in elke tuin te genieten van een gazon.

Kunstgras kan tegen een stootje

Zijn jullie trotse ouders van een paar energieke kinderen? Kinderen spelen graag buiten maar niet elke tuin is daarop gebouwd. Zeker natuurlijk gazon kan behoorlijk lijden onder het intensieve gebruik, met kale plekken, bruine vlekken en platgestampt gras tot gevolg. Kunstgras is ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen. Door kunstgras in jouw tuin te leggen kunnen de kinderen naar hartenlust voetballen, spelen en ravotten op het gazon.

Kunstgras is nagenoeg onderhoudsvrij

Kunstgras zorgt ervoor dat jouw gazon het hele jaar door groen is en is bovendien bestand tegen een stootje, waardoor eventuele kinderen er ongeremd op kunnen spelen. Kunstgras leggen heeft echter nog een groot voordeel: kunstgras is nagenoeg onderhoudsvrij. Dat betekent dat de wekelijkse maaibeurten, de maandelijkse bemesting werkzaamheden, het regelmatige beluchten en het twee keer per jaar verticuteren voorgoed verleden tijd zijn. Door het kunstgras leggen uit te laten voeren door een gespecialiseerd hoveniersbedrijf kun jij het hele jaar door onbezorgd genieten van een prachtig gazon.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs