A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Fietsen in de zomer

Fietsen in de zomer

Hoera, het is zomer en de zon schijnt! Tijd om de fiets weer te pakken en naar je werk, school of naar de supermarkt te fietsen. Hierbij een aantal leuke tips voor onderweg en voor een hippe fiets.
-Neem je spullen mee in en stevige fietstas. In het assortiment van Pimpjefiets vind je een enorm assortiment aan fietstassen in verschillende afmetingen, kleuren en modellen. Zo hebben ze fietstassen voor vrouwen, mannen, jongens en meisjes. In fietstassen kun je eenvoudig je boodschappen, werkspullen of schoolboeken meenemen.
– Vind je fietstassen niet leuk? Denk dan eens aan een hippe fietskrat. Fietskratten zijn ontzettend populair op dit moment. We hebben fietskratten voor kinderen en voor volwassenen in verschillende kleuren en modellen. Een fietskrat kun je eenvoudig monteren aan de voorkant van je fiets. Een fietskrat is stevig en je kunt er makkelijk al je spullen in vervoeren.
– Vergeet je regenponcho niet. Het mag dan wel zomer zijn, maar in ons Nederland weet je het nooit met het weer! In het assortiment van Pimpjefiets hebben we meerdere soorten regenponcho’s en in meerdere maten. Met een regenponcho hoef je je niet te laten natregenen. De regenponcho’s zitten in handige verpakkingen waardoor je ze altijd onderin je tas kunt meenemen en je dus altijd bent voorbereid op een onverwachte bui!
– Fietsslingers zijn dé trend van de zomer 2017. Heb je een leuke fietskrat op je fiets? Versier deze dan met een leuke bloemenslinger. De slinger staat niet alleen op een fietskrat erg leuk, ook gewoon aan je stuur of om bijvoorbeeld je bagagedrager geeft de slinger een vrolijke uitstraling.
– Een fietsbel is een onmisbaar artikel op je fiets. Het is voor de veiligheid van jezelf en voor andere deelnemers aan het verkeer. De fietsbellen van Pimpjefiets gebruik je niet alleen voor het geluidssignaal, maar geven je fiets ook een leuke uitstraling! Je vindt er namelijk de leukste fietsbellen voor jong en oud in verschillende figuurtjes, printjes en modellen.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs