A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Geef jouw tuin kleur met deze twee tips

Geef jouw tuin kleur met deze twee tips

Het Nederlandse weer is elk jaar weer anders, maar zodra de temperatuur boven de 15 graden uitstijgt zijn de meeste Nederlanders in de tuin te vinden. We maken de tuin weer netjes met een snoeibeurt hier en daar, liggen languit in de zon, eventuele kinderen spelen enthousiast op het gras of genieten in een zwembadje en ’s avonds zitten we met z’n allen om de barbecue. De tuin wordt door de meeste Nederlanders intensief gebruikt en dient op mooie zomerse dagen als verlengstuk van de woonkamer. Omdat de tuin een plek is waar we veel tijd doorbrengen, is het belangrijk dat het een plek is waar we graag zijn. Een kale, grauwe tuin nodigt niet uit tot buiten zitten en genieten van het weer. Kan jouw tuin wel wat kleur en karakter gebruiken? Met de volgende twee tips zorg je er in een handomdraai voor dat jouw tuin een gezellige en kleurrijke uitstraling heeft.

Tuinplanten kopen

De beplanting van een tuin kan een tuin maken of breken. Te weinig beplanting zorgt ervoor dat de tuin snel een verdorde indruk maakt, terwijl te veel beplanting er juist voor kan zorgen dat de tuin een verwilderde uitstraling heeft. Wil jij jouw tuin wat meer kleur geven? Bekijk de huidige beplanting in jouw tuin dan kritisch en verwijder overdadige beplanting of beplanting die niet voldoende bloeit, zodat je ruimte creëert voor nieuwe, uitbundige bloeiende beplanting. Nadat je ruimte hebt gecreëerd kun je nieuwe tuinplanten kopen. Tuinplanten kopen doe je eenvoudig online. Met een paar klikken heb je de planten van jouw voorkeur bestelt, zodat je niet eerst naar het tuincentrum hoeft. Zijn de tuinplanten bezorgd? Door kleurrijke beplanting af te wisselen met minder kleurrijke beplanting voorkom je dat de tuin te druk oogt en creëer je een prachtige, kleurrijke tuin.

Tuindecoratie

De beplanting bepaalt voor het grootste gedeelte de uitstraling van de tuin, maar tuindecoratie zorgt voor de finishing touches. Door dat grijze tuinset op te vrolijken met een paar kleurrijke kussens, oogt de tuin al heel anders. Ben je niet bang om een statement te maken? Misschien is een kleurrijk beeld of een stoel in een afwijkende kleur iets voor jou. Wil je dat het kleurrijke karakter van jouw tuin ook in het donker zichtbaar blijft? Door bijvoorbeeld een prachtige lampjesslinger in jouw tuin op te hangen of verlichting langs het tuinpad te plaatsen is jouw tuin ook in het donker een plaatje om naar te kijken.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs