A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Hangmat in de tuin, wat zijn de mogelijkheden

Hangmat in de tuin, wat zijn de mogelijkheden?

Een hangmat in de tuin is het toppunt van relaxen en brengt het vakantiegevoel in je naar boven. Het is even wennen om er direct soepel in te stappen, vooral als het helemaal nieuw voor je is. Nadat je het helemaal onder de knie hebt, is er niets rustgevender dan heerlijk heen en weer te wiegen in je kleurrijke hangmat. Het is echt de ideale manier om tot rust te komen. Maar wat doe je als je geen bomen hebt om de hangmat tussen op te hangen? En wat voor soorten hangmatten zijn er eigenlijk allemaal? Een hangmat kopen doe je natuurlijk niet zomaar, dus lees snel verder om alles over hangmatten te leren.

Een hangmat zonder bomen, kan dat wel?

Je hoeft je geen zorgen te maken als er geen perfect geplaatste bomen in je tuin staan. Ook zonder bomen kun je prima genieten van een hangmat. Natuurlijk is een hangmat tussen twee bomen het ideaalbeeld dat iedereen heeft, maar gelukkig zijn er ook genoeg alternatieven. Er zijn namelijk hangmatten die je tussen twee muren kunt ophangen. Ook zijn er hangmatten te koop die met een standaard geleverd worden. Deze zogenaamde hangmatstandaard is speciaal ontworpen zodat je hem overal kunt plaatsen. Er is dus voor iedereen een mogelijkheid om er eentje in de tuin te hebben, met of zonder bomen.

Wat voor soorten hangmatten zijn er?

Naast de verschillende manieren om ze te bevestigen of neer te zetten, zijn er ook allerlei soorten hangmatten. Naast de normale hangmat die iedereen wel kent, zijn ze er bijvoorbeeld ook met een handige spreidstok. Deze hangmatten hebben een stok die ervoor zorgt dat het een soort ligbed wordt. Je kunt in deze hangmatten ook gewoon recht liggen in plaats van alleen diagonaal. Hierdoor is het ook mogelijk geworden om tweepersoons hangmatten te maken! Als dat nog niet genoeg is, zijn er zelfs familiehangmatten te koop. Deze gigantische ligbedden hebben genoeg ruimte voor het hele gezin. Wat minder bekend, maar toch heel leuk, zijn de babyhangmat en de kinderhangmat. Deze hebben een kleiner formaat speciaal voor je kids.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs