A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Ideeën voor het bestraten van de tuin

Ideeën voor het bestraten van de tuin

Na een week lang werken heb je in het weekend de tijd om even lekker bij te komen. Dit doe je natuurlijk met familie en vrienden gezellig in de tuin wanneer het zonnetje schijnt. De tuin is de plek om even lekker tot ontspanning te komen. Het is daarom belangrijk dat de tuin er netjes en verzorgd uitziet. Zeker omdat dit ook de plek is waar we onze vrienden en familie uitnodigen. Belangrijk is daarom om voor de juiste bestrating te kiezen. Tegenwoordig lijkt de keuze uit het soort bestrating eindeloos. Hieronder benoemen we de belangrijkste soorten bestrating en helpen we je om een keuze te maken.

Betonbestrating

Populair is de keuze voor betonbestrating. Betonbestrating is op veel plekken toe te passen, het heeft een relatief lage prijs, ze zijn in alle maten verkrijgbaar en de slijtage van de tegels is minimaal. Je kunt betonbestrating gebruiken voor het terras, maar ook voor het looppad of andere plekken.

Bestrating met natuursteen

Steeds populairder wordt het om natuursteen te gebruiken. Natuursteen is er in vele verschillende soorten. Het is namelijk een verzamelnaam voor alle steensoorten die afkomstig zijn uit de natuur. Uniek aan natuursteen is dat er geen enkele tegel is die hetzelfde is. De tegels verschillen in grootte en vorm en dit zorgt voor een unieke en rustgevende uitstraling.

Siertegels

Siertegels kunnen voor iedere soort tuin een gepaste keuze zijn. Siertegels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en soorten. Zo is er een uitgebreid aanbod aan terrastegels of kun je kiezen voor grindtegels in de tuin. Het soort tegel, de kleur en de grootte bepalen welke uitstraling de tuin krijgt.

Het gebruik van grind

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van grind in de tuin. Wat vaak wordt gedaan is dat het grind wordt gebruikt voor het looppad richting het terras of als rand om de bestrating. Het gebruik van grind is een passende aanvulling.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs