A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

De juiste maat voor uw hangmat bepalen

De juiste maat voor uw hangmat bepalen

Steeds meer mensen schaffen een hangmat aan om in de tuin te hangen of op het balkon. Dat laatste is ook steeds beter mogelijk omdat er ook kleine hangmatten te koop zijn. Zoals je wellicht al hebt kunnen ontdekken zijn hangmatten op internet in vrijwel alle soorten en maten te vinden. Het is daarom belangrijk dat u is het gewenste formaat bepaald zodat u altijd zeker weet dat de hangmat die je online wilt kopen voldoet aan de juiste afmetingen. Om dit te bepalen kijken we eerst naar de verschillende soorten hangmatten die er zijn want hier kan ook nog behoorlijk veel verschil in zitten. Het is belangrijk om te weten hoe lang de hangmat is maar de breedte is ook erg belangrijk. Hieronder vindt u meer informatie.

De verschillende hangmat varianten

Naast verschillende formaten zijn er ook nog veel verschillende soorten hangmatten die u kunt kiezen. Om de gewenste hangmat te vinden vertellen we u hier eerst wat meer over. De bekendste soorten zijn de Mexicaanse en de Braziliaanse hangmat. De Mexicaanse hangmat is een zogenaamde net en maakte gebruik van een net waar je in ligt. De Braziliaanse hangmat is juist een doekhangmat en maakt gebruik van een doek waar je op komt te liggen. Welke je moet aanschaffen is echter geheel je eigen keus. Over het algemeen geldt dat de Braziliaanse hangmatten wat mooier zijn omdat je het doet kan gebruiken om mooie kleuren of zelfs een afbeelding weer te geven. De net wordt vaak geassocieerd met mooie stranden en palmbomen.

Het juiste formaat bepalen

Zoals hierboven al even kort genoemd is het niet eenvoudig om de juiste hangmat te vinden omdat er veel verschillende soorten en maten zijn. Het is daarom van groot belang om te weten hoe lang de hangmat precies moet zijn. Hier kunnen we niet echt advies over uitbrengen op dat het natuurlijk afhankelijk is van uw eigenlijke. We raden aan ook ieder geval derhalve beter als baasje te bewaren voor de leek te.

De breedte is ook van belang

Je zou het bijna vergeten, maar de breedte is ook van belang bij het kiezen van een hangmat. Voor volwassenen wordt een breedte van 120 cm aangeraden en bij kinderen heb je het beter vaak al voldoende.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs