A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Kiezen voor een tuinhuis of een veranda

Kiezen voor een tuinhuis of een veranda?

Een tuin kan op verschillende manieren van meer sfeer worden voorzien! Twee mogelijkheden die je hierbij hebt, zijn het gebruik van een tuinhuis en dat van een veranda. Doordat tuinen vaak een beperkt formaat hebben, is het verstandig om voor een van beide mogelijkheden te kiezen. Daarbij wil je voorkomen dat de tuin een rommelige uitstraling krijgt. In dit artikel beschrijven we de verschillen tussen een tuinhuis en een veranda, om het maken van een weloverwogen keuze te vergemakkelijken.
Tip: kijk ook eens op sociale media! Vaak vind je hier foto’s van de tuinen die door anderen zijn ingericht met een tuinhuis of veranda. Het geeft je een beeld van de mogelijkheden die je hier tegenwoordig bij hebt.

Voordelen van een veranda in de tuin

Een veranda kan tegen je woning worden opgebouwd en biedt je bescherming tegen een zomers buitje, de wind in de herfst, enzovoorts. Let wel, dit geldt vanzelfsprekend alleen wanneer de zijkanten van de veranda worden afgedekt met een doek. De veranda heeft dankzij het hout een warme uitstraling. Op de veranda heb je alle ruimte voor een mooie set tuinmeubelen, een aantal bloempotten, enzovoorts. De bloempotten maken dat je een veranda van meer kleur kunt voorzien.

Tuinhuis als alternatief voor een veranda

Naast een veranda kan ook het gebruik van een tuinhuis in de tuin het overwegen waard zijn. Met een tuinhuis profiteer je van de mogelijkheid om het hele jaar door in de tuin te zitten! In de winter kun je een verrijdbare radiator in je tuinhuisje gebruiken, om het niet koud te krijgen. Een tuinhuis is minder open dan een veranda, waardoor je hier in de zomer minder snel zal gaan zitten. Daarbij kan een tuinhuis veel meer ruimte in beslag nemen dan een veranda, waardoor de tuin al snel een stukje kleiner zal ogen.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs