A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Kunstgras goed onderhouden

Kunstgras goed onderhouden

Het belang van goed kunstgras onderhoud is heel groot. Kunstgras voor bijvoorbeeld een sportpark, een voetbalveld, een tennisbaan of een ander doel, is vaak een flinke investering. Door middel van goed onderhoud wordt de levensduur flink verhoogd. In deze blog bespreken we een aantal gevallen die veel voorkomen en die eigenlijk makkelijk te voorkomen zijn. Als je eigenaar bent van een kunstgrasveld, doe je er goed aan om deze blog door te nemen. Er zijn namelijk diverse factoren die het kunstgras kunnen beschadigen.

Belangrijk om mos zien te voorkomen

Mos kan het kunstgras flink aantasten. Daarom is het zaak om mos tegen te gaan. Het is niet altijd mogelijk. Mos wordt namelijk gevoed vanuit de lucht. Door de wind krijgt het mos, dat na enige tijd aanwezig is op kunstgras, ingrediënten. Hierdoor kan het mos zich snel ontwikkelen. Wanneer je ziet dat er mos op het kunstgras aanwezig is, is het zaak om snel te handelen. Mos kan het kunstgras namelijk beschadigen en dat is het laatste wat je wilt. Het is aan te raden om een specialist in te schakelen die mos kan bestrijden.

Algen kunnen ook voor problemen zorgen

Er zijn verschillende soorten algen. Maar één eigenschap van algen is altijd hetzelfde. Ze vermenigvuldigen zich ontzettend snel, waardoor het belangrijk is om algen in kunstgras snel aan te pakken. Algen splitsen zich razendsnel, waardoor binnen een mum van tijd de hele grasmat slijmerig kan worden. Hierdoor neemt de kans op blessures toe en dat risico wilt u natuurlijk voorkomen. Ook als er algen ontdekt worden in het kunstgras, moet zo snel mogelijk actie worden ondernomen. Een specialist kan ervoor zorgen dat de algen niet verder groeien, hierdoor wordt beschadiging voorkomen.
Bron: www.silicanova.nl

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs