A-merk tuinmeubelen

Nummer 1 tuin set vergelijker

De beste tuinwinkels

Loungeset trends van dit jaar

Loungeset trends van dit jaar

Als echte tuinliefhebber wil je natuurlijk ieder jaar op de hoogte zijn van de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen. Aan ons dus de taak om je hiervan op de hoogte te brengen. Want wat is nou leuker dan om ieder jaar weer nieuwe inspiratie op te doen voor je tuinmeubelen? Echte trendwatchers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en wij helpen je daar graag een handje bij. Sommige tuintrends van 2017 zijn blijven hangen terwijl anderen zijn verdwenen. Maar welke tuinmeubeltrends steken in 2018 de kop op? We lichten alvast een tipje van de sluier op: aluminium.

Aanwezig aluminium in je tuinmeubelen

2018 wordt echt het jaar van aluminium tuinmeubilair. Natuurlijk was dit materiaal ook in 2017 al erg populair, maar vanaf dit jaar ontwikkelt de trend zich nog verder. Aluminium is dus terug, nog meer dan ooit tevoren. Aluminium wordt straks weer heel veel gebruikt in tuintafels en loungesets, maar dan gecombineerd met stoere eigenschappen zoals houten tafelbladen. In 2017 was de tuintrend vooral strak, recht en effen. Dit jaar contrasteert men deze strakheid met organische vormen en natuurlijke kleuren. Dit contrast zorgt voor een extra laag in het ontwerp van je tuin.

Rotan blijft een populaire tuintrend

Het is vast geen verrassing meer, maar rotan voert dit jaar ook weer de toon bij veel tuinmeubelen. De veelzijdigheid en duurzaamheid van rotan is nog steeds ongeëvenaard en daar komt waarschijnlijk ook niet snel een alternatief voor. Rotan is namelijk weerbestendig en kan elk seizoen buiten blijven staan. Bovendien vind je rotan tuinmeubelen in alle populaire kleuren. Je kunt rotan dus overal mee mixen en matchen. Wat wél meer op de voorgrond komt,  zijn de hanging en standing eggs van rotan. Deze hangstoelen waren afgelopen jaar ook al in the picture, maar dit jaar worden de staande eistoelen ook populair.

Loungebedden; groter dan groot

De laatste tuintrend van 2018 die we bespreken is oversizing. Grote tuinmeubelen worden dé tuintrend van dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan een gigantisch loungebed voor twee of meer personen, waar je heerlijk in kunt genieten van een zomerse dag. Ook worden grotere tuintafels erg populair. Dit is wel een trend voor de tuinliefhebbers met veel ruimte, maar desondanks een zeer grote ontwikkeling op het gebied van loungesettrends.

Tuin set zoeken

Groot aanbod tuinmeubelen

Tuinsets vergelijken

Alle A-merk tuinmeubels

Tuinwinkels vergelijken

Beste en en meubel shops

Veilig bestellen

Tuinsets voor de laagste prijs