Coco Leonardo/Pacific 45/60 stoel-bank loungeset 5-delig
Coco Leonardo/Pacific 45/60 stoel-bank loungeset 5-delig
2.366,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.366,00.1.819,00Huidige prijs is: €1.819,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Pacific 45/60 stoel-bank loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.366,00.Huidige prijs is: €1.819,00.

-23%

Meer informatie

Coco Leonardo/Pacific 45/60 stoel-bank loungeset 5-delig Wil jij ook genieten van het buitenleven in een echte retro loungeset? Lees dan snel verder! De royale loungeset met zijn natuurlijke look heeft een uitnodigende uitstraling. Daarnaast wordt de Coco Leonardo serie door onze klanten geroemd om z’n zitcomfort. De dikke zit- en rugkussens geven een optimale steun. De loungeset wordt compleet gemaakt met de twee-delige Pacific tafelset. Deze bestaat uit een hoge en lage loungetafel die je op een speelse manier over elkaar heen kunt zetten. Een heerlijke tuinset die garant staat voor vele jaren loungeplezier. Mocht je meer informatie willen over deze populaire set, dan kun je online contact met ons opnemen of één van onze megastores bezoeken. We helpen je graag!
De Coco Leonardo/Pacific 45/60 stoel-bank loungeset 5-delig bestaat uit:
2 x Coco Leonardo lounge tuinstoel naturel
1 x Coco Leonardo lounge bank naturel
1 x Coco Pacific lounge tafel 45cm
1 x Coco Pacific lounge tafel 60 cm
Eigenschappen Coco Leonardo lounge tuinstoel/ lounge bank De Coco Leonardo lounge serie is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungeset is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De Coco Leonardo serie combineert uitstekend met de bijpassende Pacific loungetafel. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo lounge serie is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 45 cm/ 60 cm De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De twee tafels verschillen in hoogte, waardoor de kleine versie gedeeltelijk onder de grote tafel geschoven kan worden. Dit geeft een origineel en speels effect.