Coco Leonardo/Pacific 60/45 hoek loungeset 5-delig
Coco Leonardo/Pacific 60/45 hoek loungeset 5-delig
2.036,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.036,00.1.419,00Huidige prijs is: €1.419,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Pacific 60/45 hoek loungeset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.036,00.Huidige prijs is: €1.419,00.

-30%

Meer informatie

Coco Leonardo/Pacific 45/60 hoek loungeset 5-delig
De Coco Leonardo hoekbank is hier en hij is mooier dan ooit! Eerder al verkrijgbaar in een stoel-bank opstelling, maar nu dus ook verkrijgbaar als hoekbank. In deze combinatie wordt de loungeset geleverd met het schattige Pacific tafelsetje. Twee onwijs handige tafeltjes die jou enerzijds de ruimte geven en anderzijds lichtgewicht en goed vertilbaar zijn. Een bijzonder fijne match in het dagelijks leven. En los van alle handigheidjes is de Leonardo/Pacific hoek loungeset gewoon ontzettend mooi. Kom ‘m snel bekijken in een van onze Tuinmeubelshop Megastores en oordeel zelf!
De Coco Leonardo/Pacific 45/60 hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Leonardo open bank links naturel
* 1 x Coco Leonardo open bank rechts naturel
* 1 x Coco Leonardo hoekmodule
* 1 x Coco Pacific loungetafel 45 cm
* 1 x Coco Pacific loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Leonardo hoekbank naturel
De Coco Leonardo lounge hoekbank is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungebank is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo lounge hoekset is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafelset 45/60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.