Coco Leonardo/Pacific 60 cm stoel-bank loungeset off black 4-delig
Coco Leonardo/Pacific 60 cm hoek loungeset off black 4-delig
1.904,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.904,00.1.319,00Huidige prijs is: €1.319,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Pacific 60 cm hoek loungeset off black 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.904,00.Huidige prijs is: €1.319,00.

-31%

Meer informatie

Coco Leonardo/Pacific 60 cm stoel bank loungeset off black 4-delig
Kies voor een stoere en eigenzinnige loungeset met de Coco Leonardo hoek loungeset off black in combinatie met de Coco Pacific loungetafel. Het lichtgewicht loungetafeltje is ontzettend praktisch en sluit mooi aan bij de moderne hoekbank. De hoekset is omvlochten met kunststof wicker en straalt een en al vakmanschap uit. Met deze loungeset breng jij je tuin naar een hoger level. Behalve met een oogstrelend design word je ook verwend met een geweldig zitcomfort. Kom het zelf ervaren en bezoek een Tuinmeubelshop Megastore voor een praktijkervaring!
De Coco Leonardo/Pacific 60 cm stoel bank loungeset off black 4-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Leonardo hoek loungebank off black (open bank links, open bank rechts, hoekmodule)
* 1 x Coco Pacific loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Leonardo hoek loungebank off black 3-delig
De Coco Leonardo lounge serie is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungeset is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijkgevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke uitgerust is met een vuil- en waterafwerende coating. De Coco Leonardo lounge serie is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.
Eigenschappen Coco Pacific loungetafel 60 cm
De Coco Pacific loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht is en volledig weersbestendig is. Het aluminium is vervolgens behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht, en zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.