Coco Leonardo/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig
Coco Leonardo/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig
2.183,00 1.629,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Rimini 60/75 cm hoek loungeset 5-delig

1.629,00

-25%

Meer informatie

Coco Leonardo/Rimini 75/60 cm hoek loungeset off black 5-delig
Sluit je ogen, ervaar de heerlijke geur van planten om je heen en voel de zon prikkelen op je huid. Kom helemaal tot rust in de heerlijke kussens van de Coco Leonardo hoekbank. Neem lekker een slok van je drankje en zet deze weg op de mooie, ronde Rimini loungetafel. Het is zomer. En de zomer vier jij in deze onwijs gave loungeset. Want als jij zoekt naar design, duurzaamheid en comfort, dan is dit een keuze waar je niet lang over na hoeft te denken. Twijfel je? Kom dan snel eens langs in een Tuinmeubelshop Megastore en probeer het zelf uit!
De Coco Leonardo/Rimini 75/60 cm hoek loungeset off black 5-delig bestaat uit:
* 1 x Coco Leonardo hoekbank off black 3-delig (open bank links, open bank rechts, hoekmodule)
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 75 cm
* 1 x Lifestyle Rimini loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Leonardo hoekbank off black
De Coco Leonardo lounge hoekbank is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De loungebank is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat de vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo lounge hoekset is makkelijk schoon te houden met een mild sopje. Je combineert de Coco Leonardo loungeset eenvoudig bij andere tuinmeubelen uit de Coco Leonardo loungeserie. Hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag!
Eigenschappen Lifestyle Rimini loungetafels
De Lifestyle Rimini loungetafel is gemaakt van duurzaam aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn dat het materiaal licht van gewicht en volledig weersbestendig is. Het aluminium is behandeld met een poedercoating. Dit vormt een harde beschermlaag welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht. Het resultaat is een optimaal gebruiksgemak en weinig onderhoud.