Coco Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig
Coco Ralph stoel-bank loungeset 4-delig
2.928,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.928,00.2.189,00Huidige prijs is: €2.189,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Ralph stoel-bank loungeset 4-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.928,00.Huidige prijs is: €2.189,00.

-25%

Meer informatie

Coco Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig
De Coco Ralph stoel-bank loungeset is met zijn unieke uiterlijk een stralend middelpunt! De stijlvolle loungeset is kunstig vormgegeven en biedt een geweldige zitervaring. De zitmeubels bestaan uit een combinatie van teakhout, rope en een aluminium frame. Hierdoor ontstaat er een sprankelend plaatje én een nieuwe tuinmeubeltrend. Met de iets naar achter gerichte leuning en de dikke kussens zit jij bovendien als een koning of koningin. Tel daar de praktische loungetafel bij op voor al jouw hapjes en drankjes, en je bent compleet. Maak van deze zomer een topzomer met de Coco Ralph stoel-bank loungeset!
De Coco Ralph 60 cm stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:
* 2 x Coco Ralph lounge tuinstoel
* 1 x Coco Ralph lounge tuinbank 3-zits
* 1 x Coco Ralph loungetafel 60 cm Eigenschappen Coco Ralph loungeserie
De Coco Ralph 3-zits lounge tuinbank en de twee loungestoelen zijn gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als ‘scheepstouw’, wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk.
De Coco Ralph loungetafel 60 x 60 cm is gemaakt van aluminium en keramiek. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Het tafelblad is gemaakt van keramiek. Dit materiaal is krasbestendig, licht van gewicht, onderhoudsarm en hittebestendig. In de praktijk komt dit er op neer dat de tafel erg gebruiksvriendelijk is. Je houdt de tafel schoon met een sopje. Verder onderhoud is niet nodig.